Boller af koldhævet dej 300 g kærnemælk. 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk). 300 g kærnemælk. 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk) Kristines køkken
Boller af koldhævet dej I den originale opskrift skal der bruges kærnemælk, men det havde jeg ikke, så jeg brugte halv mælk og halv yogurt istedet Kristines køkken
Koldhævet hvedebrød med Manitobahvede Alternativt kan du prøve min opskrift på boller med Manitoba hvede og rugkerner. Kom gær, vand og kærnemælk op i røreskålen og rør gæren ud Annemette Voss
Boller med påskeægkærnemælk eller et andet surmælksprodukt. Påsken nærmer sig og i den forbindelse har jeg lavet disse lækre, bløde og luftige boller med påskeæg Sukkerhjerte
Grove koldhævede boller med chokoladechunks, havregryn, kerner og nødder I véd, – altså jer der jævnligt læser med – at jeg faktisk er ret glad for at bage brød og boller, og rigtig på gerne koldhævet dej Annemette Voss