Boller koldhævet kærnemælk opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

300 g kærnemælk. 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk). 300 g kærnemælk. 1 dl surdej (eller 100 g kærnemælk)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

I den originale opskrift skal der bruges kærnemælk, men det havde jeg ikke, så jeg brugte halv mælk og halv yogurt istedet
Koldhævet hvedebrød med Manitobahvede

Koldhævet hvedebrød med Manitobahvede

Alternativt kan du prøve min opskrift på boller med Manitoba hvede og rugkerner. Kom gær, vand og kærnemælk op i røreskålen og rør gæren ud
Boller med påskeæg

Boller med påskeæg

kærnemælk eller et andet surmælksprodukt. Påsken nærmer sig og i den forbindelse har jeg lavet disse lækre, bløde og luftige boller med påskeæg