Boller kokosmælk opskrifter

Boller i Karry med kokosmælk

En af de nye opskrifter på bloggen er boller i karry. Så jeg har improviseret en smule og valgt at lave den på kokosmælk
Boller i karry

Boller i karry

mælk eller kokosmælk. Boller i karry, det er bare godt. Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren
Boller i karry – som i den grad er sundhedsoptimeret

Boller i karry – som i den grad er sundhedsoptimeret

kokosmælk. I bliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Boller i karry. Bollerne lavede jeg af kylling i stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
Boller i karry

Boller i karry

Form boller med en barneske og kog dem i letsaltet vand ca. Kom bollerne i og varm retten igennem. Kødboller
Boller i grøn karry – Thai

Boller i grøn karry – Thai

Kom kokosmælk i en stor gryde. Næste gang vil jeg prøve lave en mere klassisk dansk, boller i karry, som jeg fik den da jeg var barn

Boller i karry asian style

Saucen laver jeg naturligvis med kokosmælk, og for at understrege den asiatiske twist, toppes retten med sprøde forårsløg, cashewnødder og thai basilikum
Boller i karry

Boller i karry

Ingredienser Kødboller. 2 dl fløde 9 % eller kokosmælk. 1Ingredienser Kødboller. 2 dl fløde 9 % eller kokosmælk
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det fejrede jeg forleden med en rigtig god suppe lavet på butternutsquash og kokosmælk. Jeg bagte først squashen i ovnen og blendede den derefter med kokosmælk
Glutenfrie fiber boller

Glutenfrie fiber boller

Bland derefter æg og kokosmælk godt sammen, inden du hælder det sammen med de tørrer ingredienser. Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost
Glutenfri chokolade/marcipan boller

Glutenfri chokolade/marcipan boller

Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Mormormad: Byens Bedste Boller i Karry

Mormormad: Byens Bedste Boller i Karry

Fisk bollerne op og kog vandet godt ind i ca. Når den halvvejs varmer du en stor gryde op med letsaltet vand og former boller som du koger let i 25 min. Tilsæt så kokosmælk og lad det småkoge i 10 min. 1 dåse kokosmælk. 3 dl reduceret vand fra bollerne
Mandazi

Mandazi

Lun kokosmælken, og rør gæren ud i den. Bland mel, sukker, kanel, kardemomme, bagepulver, natron og et nip salt sammen, og kom det i kokosmælken, og ælt det hel sammen til en smidig dej
Blomkålssuppe - Pesto - Svampe - Bacon

Blomkålssuppe - Pesto - Svampe - Bacon

Jeg bagte rigelig med boller i går, så vi spiser da lige brød til. 1 dl kokosMælk. 2) Tilsæt kokosmælk og vand så det lige dækker
Karrysovs

Karrysovs

Både den nemme, gode karrysovs og den eksotiske karrysovs smager fortrinligt til boller i karry. Karrysovs med kokosmælk