mælk eller kokosmælk. Boller i karry, det er bare godt. Det spiser vi tit her hos os og vi laver altid en stor portion kødboller, så der er til fryseren
kokosmælk. I bliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Boller i karry. Bollerne lavede jeg af kylling i stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
Saucen laver jeg naturligvis med kokosmælk, og for at understrege den asiatiske twist, toppes retten med sprøde forårsløg, cashewnødder og thai basilikum
Det fejrede jeg forleden med en rigtig god suppe lavet på butternutsquash og kokosmælk. Jeg bagte først squashen i ovnen og blendede den derefter med kokosmælk
Bland derefter æg og kokosmælk godt sammen, inden du hælder det sammen med de tørrer ingredienser. Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost
Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
Fisk bollerne op og kog vandet godt ind i ca. Når den halvvejs varmer du en stor gryde op med letsaltet vand og former boller som du koger let i 25 min. Tilsæt så kokosmælk og lad det småkoge i 10 min. 1 dåse kokosmælk. 3 dl reduceret vand fra bollerne
Lun kokosmælken, og rør gæren ud i den. Bland mel, sukker, kanel, kardemomme, bagepulver, natron og et nip salt sammen, og kom det i kokosmælken, og ælt det hel sammen til en smidig dej
til brød og boller. af en dåse kokosmælk (Blue Dragons, Coops, Irmas eller Thai Kitchens økologiske. Bollerne jeg fik lavet i dag, blev rigtig gode, og