Boller ii opskrifter

Pitabrød

Pitabrød

Tip II. Tip III. Del dejen i 12 dele, og form, og tril dem til boller, der hver især rulles ud til en ”pandekage” på 12 cm i diameter og er ca
Koldhævede boller II

Koldhævede boller II

Endnuet hold koldhævede boller har været igennem min ovn. evt kerner til at dyppe bollerne i. Bollerne formes med to skeer

Fødselsdagsboller II

Lad bollerne efterhæve tildækket på en plade med bagepapir til dobbelt størrelse (i ca. Del dejen i 32 stykker og form dem til boller. ) Pensl bollerne med æg og bag dem midt i ovnen, ved 225 C i 10 min
Fødselsdagsboller II

Fødselsdagsboller II

Opskriften her er en opdateret udgave af de andre fødselsdags-boller som er her på Bloggen. Lad bollerne efterhæve tildækket på en plade med bagepapir til dobbelt størrelse (i ca

Fødselsdagsboller II

Lad bollerne efterhæve tildækket på en plade med bagepapir til dobbelt størrelse (i ca. Del dejen i 32 stykker og form dem til boller. ) Pensl bollerne med æg og bag dem midt i ovnen, ved 225 C i 10 min

Farmor og surdej

I går tænkte jeg så at jeg ville forsøge mig med nogle boller, og kl. Jeg har en surdej som står på mit køkkenbord vi kalder den for Egon III (Egon I og Egon II er desværre afgået ved døden) men den her er fantastisk, og vi rører i den flere gange om dagen og den har indtil videre leveret et par rugbrød som virkelig er blevet lækre

Historien bag Fastelavn

Fastelavnsboller. I de seneste år er fastelavnsboller gået fra at være hvedeboller til at være wienerbrødsboller fyldt med creme/skum og pyntet med farverig glasur