Lad bollerne efterhæve tildækket på en plade med bagepapir til dobbelt størrelse (i ca. Del dejen i 32 stykker og form dem til boller. ) Pensl bollerne med æg og bag dem midt i ovnen, ved 225 C i 10 min
Opskriften her er en opdateret udgave af de andre fødselsdags-boller som er her på Bloggen. Lad bollerne efterhæve tildækket på en plade med bagepapir til dobbelt størrelse (i ca
Lad bollerne efterhæve tildækket på en plade med bagepapir til dobbelt størrelse (i ca. Del dejen i 32 stykker og form dem til boller. ) Pensl bollerne med æg og bag dem midt i ovnen, ved 225 C i 10 min
I går tænkte jeg så at jeg ville forsøge mig med nogle boller, og kl. Jeg har en surdej som står på mit køkkenbord vi kalder den for Egon III (Egon I og Egon II er desværre afgået ved døden) men den her er fantastisk, og vi rører i den flere gange om dagen og den har indtil videre leveret et par rugbrød som virkelig er blevet lækre
Fastelavnsboller. I de seneste år er fastelavnsboller gået fra at være hvedeboller til at være wienerbrødsboller fyldt med creme/skum og pyntet med farverig glasur