Boller i karry med kylling og kokosmælk opskrifter

Risnudler med edamame, spinat og cremet peanutbuttersauce

Risnudler med edamame, spinat og cremet peanutbuttersauce

bollerikarry – på den asiatiske måde. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinatog edamamebønner og så er den krydret medspicykarrypasta, ingefæroghvidløgog vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce
Læg planer - madplaner

Læg planer - madplaner

Kødbollerikarry, kål ogkokosmælk. Form farsen til små bollermed en. Jeg har lavet en stor portionkødboller, som så kan bruges til meget forskellige retter
Skriggul kyllinge-curry

Skriggul kyllinge-curry

Så se bort fra, at det ligner et mærkværdigtmiks af bollerikarryi sammenstød med refleksvest …. Smag tilmed salt, peber oglimesaftog servér medfriskkogtebasmatirisogfriskkoriander
Kyllingeboller i Kokos-karrysauce

Kyllingeboller i Kokos-karrysauce

Tilsæt vand lidt ad gangen under piskningogtilsæt derefter kokosmælk på samme med. Vend bollernei saucen og server medrisog drysset med kokosmel
Kylling i karry/kokosmælk

Kylling i karry/kokosmælk

Bollerikarry har altid været et absolut no go for mig. Jeg plejer at spise alle former for karry-retterogtil dels også wokretter med en god mangochutney, da det giver en god kontrast til det lidt krydrede mad, men det skal til gengæld helst være en mildversion, hvis maden i forvejen er rimeligspicy
Boller i karry

Boller i karry

Når vandet koger, form bollermed en spiseskeidin rene håndflade, ogkog dem til de stigertil overfladen
Madplan Uge 4

Madplan Uge 4

Bollerikarrymedblomkålsris (LCHF, paleo, glutenfri, laktosefri). Form bollerkog dem ca. Reducer kogevandet, tilsætkarryog soyafløde og smag sovsen tilmed salt og peber
Madplan Uge 9 … og ugerne der gik

Madplan Uge 9 … og ugerne der gik

Bollerikarry (Fjern slægtningtil det Anglo-Indiske køkken). Hyggeligeeftermiddagemed hjemmebagte boller, stearinlysog gammeldags brætspil