bollerikarry – på den asiatiske måde. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinatog edamamebønner og så er den krydret medspicykarrypasta, ingefæroghvidløgog vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce
Kødbollerikarry, kål ogkokosmælk. Form farsen til små bollermed en. Jeg har lavet en stor portionkødboller, som så kan bruges til meget forskellige retter
Så se bort fra, at det ligner et mærkværdigtmiks af bollerikarryi sammenstød med refleksvest …. Smag tilmed salt, peber oglimesaftog servér medfriskkogtebasmatirisogfriskkoriander
Bollerikarry har altid været et absolut no go for mig. Jeg plejer at spise alle former for karry-retterogtil dels også wokretter med en god mangochutney, da det giver en god kontrast til det lidt krydrede mad, men det skal til gengæld helst være en mildversion, hvis maden i forvejen er rimeligspicy
Bollerikarrymedblomkålsris (LCHF, paleo, glutenfri, laktosefri). Form bollerkog dem ca. Reducer kogevandet, tilsætkarryog soyafløde og smag sovsen tilmed salt og peber