kokosmælk. Ibliver altså nødt til at love mig at prøve den her udgave af Bollerikarry. Bollerne lavede jeg af kyllingi stedet for svinekød, og dem fik jeg da også lige proppet lidt grønt og lækkert i
Saucen laver jeg naturligvis med kokosmælk, og for at understrege den asiatisketwist, toppes retten med sprøde forårsløg, cashewnødder og thaibasilikum
Det fejrede jeg forleden med en rigtig god suppe lavet på butternutsquash og kokosmælk. Nu er det blevet suppetid og butternutsquashtid (nok ikke et rigtigt ord)
bollerikarry – på den asiatiske måde. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinat og edamamebønner og så er den krydret med spicykarrypasta, ingefær og hvidløg og vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce
Både den nemme, gode karrysovs og den eksotiskekarrysovs smager fortrinligttilbollerikarry. Vil du gerne have en eksotisk smagende karrysovs, så skal du prøve denne med kokosmælk
Så se bort fra, at det ligner et mærkværdigtmiks af bollerikarryi sammenstød med refleksvest …. Bland gurkemeje, kanelpulver, stødt koriander, peperocini, hvidløg, fiskesauce og kokosmælk, og hæld det så over løgene og kyllingen