Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g havreklid. 1 pk gær
Med i dejen skal et lille stykke gær på størrelse med en pæn stor ært. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej
Opløs gæren og tilsæt havreklid og fuldkornsspeltmel. Kom gær, vand, honning, olie og salt i skålen. Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis
Hæld mel og havreklid i en skål. Smuldr gæren henover. Disse rødbedeboller er ikke nogen, vi serverer som fødselsdagsboller – eller eftermiddagskaffen i de hele taget
Paser godt med kaffe og boller . CS havreklid 2 æg 2CS majsstivelse (maizena) 2CS mælkepulver 2CS 4Cs skummetmælk yoghurt 1CC kemisk gær 1 strejf af vanille smag flydende sødemiddel til smag Rabarber er sat ind i en tærte gryde (ikke aftagelig, den anden, jeg brugte en silikone)