Boller havreklid gær opskrifter

Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 100 g havreklid. 1 pk gær
Glutenfri boller med surdej

Glutenfri boller med surdej

Med i dejen skal et lille stykke gær på størrelse med en pæn stor ært. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej
Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Opløs gæren og tilsæt havreklid og fuldkornsspeltmel. Kom gær, vand, honning, olie og salt i skålen. Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste opskrifter på boller - helt gratis
Sprøde boller med hvedeklid

Sprøde boller med hvedeklid

Gæren udrøres i det lunkne vand. Her er en opskrift på rigtig lækre, nemme, sprøde og fiberrige boller

Rødbedeboller – Kommunistboller

Hæld mel og havreklid i en skål. Smuldr gæren henover. Disse rødbedeboller er ikke nogen, vi serverer som fødselsdagsboller – eller eftermiddagskaffen i de hele taget

Rabarber Tærte

Paser godt med kaffe og boller . CS havreklid 2 æg 2CS majsstivelse (maizena) 2CS mælkepulver 2CS 4Cs skummetmælk yoghurt 1CC kemisk gær 1 strejf af vanille smag flydende sødemiddel til smag Rabarber er sat ind i en tærte gryde (ikke aftagelig, den anden, jeg brugte en silikone)