Smør lidtolivenolie ovenpå dejen, og sæt dejen tilhævningikøleskabetnattenover. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrenei dejen, og dels skal de ikke stå og hæveover flere omgange
Du kan også sætte skålen tilbageikøleskabet og lade dejen hæve der nattenover. Rør det hele sammen og lad det stå overdækket på køkkenbordet et par timer eller en dags tid
Jeg har prøvet at hævenattenover med super god resultat. Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfriboller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Pres overskydende væske ud af spinaten og hak det med en skarp kniv. Derfor er det så rart at kunne tage en lækker, grov bolle op til frokosten, fylde den med pesto, ost, salat og agurk (eller hvad der nu er i det lidt tomme køleskab), klappe den sammen og tage den med
Dejen skal hævenattenoverikøleskabet, og så er de klar til at blive bagt næste morgen. Kom et fugtigtviskestykkeover skålen og kom den på køl nattenover
Når ovnen er varm flyttes bollerne på bagepapiretover på den varme bageplade, der hældes en kop vand i bradepanden i bunden af ovnen for at skabe damp, og ovnlågen lukkes hurtigt herefter
Kom bollerneimuffinforme, og lad dem hævetil kanten (ca. nattenover. Disse lækre boller har jeg fået hos hende, men de er så lækre at jeg også selv var nødt til at bage dem
lav dem eventuelt lidt flade, da de nok skal hæve mere og så er mere egnet tilmadpakkeboller - Jakob sigeri hvert fald, at leverpostej fungerer bedre i fladere boller, så jeg må hellere lytte til ham, da han jo fortærer hovedparten af bollerne