Boller gær opskrifter

Opskrift på bløde og luftige boller

Opskrift på bløde og luftige boller

gær. Det her er simpelthen de bedste boller jeg længe har bagt. Når smørret er smeltet i mælken hældes det op i en skål og gæren opløses der i
De berømte "idiot sikre" boller.

De berømte "idiot sikre" boller.

Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Utålmodige boller – hurtige og nemme, skal ikke hæve!

Utålmodige boller – hurtige og nemme, skal ikke hæve!

Opløs gæren heri. Bollerne hæver videre i ovnen. Form 14 boller og lad dem hæve tildækket i 30 min. Kom bollerne i en kold ovn og tænd på 200 grader. 20 min, passer cirka med at ovnen når at komme op på 200 grader og bollerne derefter får et par minutter. 50 g gær
Nemme boller

Nemme boller

Opløs gæren i den lune mælk. Nemme boller, der smager rigtig godt, får du opskriften på her. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for boller og har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
Min bedstemors boller

Min bedstemors boller

Blandingen må ikke blive al for varm, da det ellers vil dræbe gæren. Dagens projekt har været en portion boller til fryseren, og dermed var dette projekt i den sundere ende af skalaen
Koldhævede boller

Koldhævede boller

gær. Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Vand og gær kommes i en stor skål, og gæren røres ud i vandet
Boller uden så meget krims krams

Boller uden så meget krims krams

Smelt smør og tilsæt mælk, når det er fingervarmt opløses gæren heri. Hun skrev, blandt andet, at hun var ved at bage boller til hende og min farfar
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

gæren heri. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. 5 g gær. Sæt ca 15 boller af på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Rør gæren ud i det lunkne vand. Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen. Sæt bollerne på bageplader og lad dem hæve til
Nemme boller med skyr

Nemme boller med skyr

Jeg har opdateret en af mine gode, gamle opskrifter på boller og erstattet æg med skyr. BOLLER MED SKYR 25 gram gær 1 dl. salt 250 gram durum-mel 200 gram hvedemel Smuldr gær i en skål og tilsæt sukker, salt og skyr. Rul ud til 16 boller og lad dem hæve ca. ) 25 gram gær
Hjemmebagte boller med hytteost

Hjemmebagte boller med hytteost

Opløs gæret i vandet og bland resten af ingredienserne i. Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige og lækre boller
Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Vand og gær kommes i en stor skål og gæren røres ud i vandet. I morges skulle der bages boller, mange boller så jeg var nød til at lave dejen dagen i forvejen for at kunne nå det
Boller med havregryn

Boller med havregryn

gær. Hæv bollerne igen i ca. Gæren opløses i vandet. Form 12 boller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 200 grader i ca. 50 gr gær
Opskrift på boller

Opskrift på boller

gær. Jeg har simpelthen alletiders opskrift på boller. Opløs gæren i mælken, og tilsæt herefter de øvrige ingredienser
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 1 pk gær
Luftige sprøde boller

Luftige sprøde boller

Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller. Der blev serveret et kæmpe brunchbord, hvoriblandt disse lækre boller var