Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Efter hævningen hældes dejen igen ud på et meldrysset bord hvor den deles i fire lige store boller
Brødet til pølsehornene lavede jeg ud fra en opskrift jeg tidligere har lagt op på gulerodsboller. Efter hævningen hældes dejen igen ud på et meldrysset bord hvor den deles i fire lige store boller
Den kære Sigfred havde nemlig fået den udmærkede idé at blande gulerod, ingefær og hasselnødder i sine boller - en lidt funky kombination, som faktisk var ganske lækker
Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Min kære far har fødselsdag og jeg spurgte ham derfor hvilke boller han allerhelst ville have, hvis han kunne vælge frit
Tilsæt sukker, salt, gulerod, hørfrø og grahamsmel. Bløde og saftige gulerodsboller, der er nemme at lave og ikke skal æltes – hvis det lyder godt, så prøv disse boller
Man kan også lave dem mere eller mindre grove ved at ændre på forholdet mellem grahamsmel og hvedemel, men jo grovere de bliver, jo hurtigere bliver de også tørre
Jeg har lige købt grahamsmel. Overraskede min søster og kæreste med disse dejlige boller. Tilsæt salt, sukker, olie, skyr og gulerod, og rør det sammen
1 dl grahamsmel. 150 g revet gulerod. Derefter "formes" bollerne ved hjælp af 2 skeer på bagepapir på en ovnplade og sættes til hævning ½ time. Bages i 20-25 min - alt afhængig af hvor store man har lavet bollerne - ved 180 grader varmluft. 1 dl grahamsmel. 150 g revet gulerod
Rør gøren ud i vandet, tilsæt yoghurt, olie, salt,gulerod og grahamsmel. Har prøvet en ny opskrift i dag, det blev til 20 lækre luftige bløde boller. 250 g Grahamsmel. 150 g revet gulerod. 250 g Grahamsmel. 150 g revet gulerod