Bollerne er også gode at riste på brødristeren, og så kan de naturligvis fryses. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for boller og har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
brød er nok noget af det, som jeg savner allermest i min hver dag, så det er med at finde nogle gode alternativer, som gør man ikke faldet i alt for ofte
De er bedst på dagen, men også gode til at fryse ned og tage på et par timer inden de skal spises. Jeg er altid ude efter en ny, nem og lækker opskrift, og forleden fik jeg serveret disse lækre boller, som jeg bare måtte få opskriften på
Bollerne her plejer at være sikre vindere til fødselsdage, udflugt og diverse arrangementer, og jeg er ret sikker på, at de ikke taber terræn med Chiafrø, der giver en lidt nøddeagtig smag og mætter helt utrolig dejligt på den gode måde
Opskrifter | Pilates, kraniosakralterapi og kostvejledning
De var lavet efter Mette Blomsterbergs opskrift og havde været rigtig gode. Min lille kusine havde fødselsdag forleden og da jeg ringede for at sige tillykke fortalte hun at hun havde fået pandekager med citronfyld i løbet af dagen
Jeg har hele dagen haft lyst til chokoladeboller. lunken vand (alt efter hvor våd du vil have dejen). Så den blev brugt på at lave chokolade boller med grahamsmel
Et par af vores gode venner inviterede til middag en aften og serverede confit de canard. Kan virkelig anbefales til de sjældne tilfælde hvor man har confit de canard til overs til dagenefter
Riv salaten ud i stykker og skær avokado og tomater i gode stykker. )1 pakke pancetta4 skiver daggammelt lyst brødOlivenolie 1 romainesalat1 avokado250 g cherrytomaterParmesan efter behovDressing - Irma har en rigtig god cæsar dressing (og hvis man har rigtig meget overskud kan man jo lave den selv)
Men, kagerne var gode. Sneglene er selvfølgelig bedst på dagen, men kan sagtens varmes lidt i ovnen dagenefter uden, at det går ud over smag eller friskhed
Jeg havde bagt glutenfri boller med hørfrø (opskrift følger) og de blev toppet med pesto, kyllingpålæg og fik følgeskab af en salat med fetaost, grønne bønner, bagte tomater og ristede kerner
Og det gode ved denne opskrift er, at den står i køleskabet og når man så får lyst til noget brød, ja så tager man bare det dej man skal bruge og BANG så er der brød