Hvis du leder efter velsmagende glutenfri, luftige boller med en sprød skorpe, så led ikke længere. Det er nu de eneste boller, som jeg bager til os, for de er altid vellykkede og simpelthen smager godt
Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Disse boller er utrolig mættende og kan bruges til morgenmad, mellemmåltid og frokost. Men jeg vil her snarest prøve at lave lidt om på opskriften så de bliver til frokost boller, så der kan laves sandwich til ungerne og jeg selv
Glutenfriboller. Nybagte boller er det bedste. Fornyeligt prøvede jeg denne opskrift fra “Den glutenfri Kogebog” og de blev super gode og er hurtige at bage
Selvom der er kommet mange glutenfrie alternativer til brød og kager, og selvom jeg har hørt godt om dem, så var jeg virkelig skeptisk da jeg skulle prøve Urtekrams fiberbagemix til glutenfrieboller