Boller fuldkornsmel opskrifter

Luftige sprøde boller

Luftige sprøde boller

Det er godt, det er sprødt, det er de lækreste boller. Der blev serveret et kæmpe brunchbord, hvoriblandt disse lækre boller var
SuperGrove Chokolade"hak"boller

SuperGrove Chokolade"hak"boller

det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Boller med chiafrø

Boller med chiafrø

fuldkornsmel. er dejen for våd efter hævningen, kan der med fordel tilsættes lidt ekstra mel når du skal til at forme bollerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Træk så alle fire kanter af dejen ind over hinanden hak boller af med en god kniv eller en metalskraber
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Boller med spinat og kerner

Boller med spinat og kerner

Den her gang blev det til en endnu sundere version, fyldt med spinat og fuldkornsmel De blev virkelig gode og er faktisk ret hurtige at lave
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Rør fuldkornsmel i. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Boller med surdej

Boller med surdej

Pensel bollerne med oliven olie og flagesalt. Bag ved 230 grader i 8-12 min til de er gyldne 12 boller. 150 g fuldkornsmel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

75 g fuldkornsmel. En dejlig tærte med sprød tærtebund. Fyldet kan man variere lige så meget man vil. Jeg er dog rigtig glad for kombinationen af det salte bacon og spinaten
Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

Tilsæt salt, sukker, ølandshvede, fuldkornsmel og halvdelen af hvedemelen og rør det hele godt sammen
Sprøde koldhævede boller med majsmel

Sprøde koldhævede boller med majsmel

Tilsæt fuldkornsmel og majsmel og ælt hvedemelet i lidt ad gangen. Der er altså ikke meget, der slår duften af friskbagte boller på en weekendmorgen som denne