Min mand er ikke særlig vild med tørret frugt, så derfor er disse lavet udelukkende med mandler. Florentinere er vældig søde, så man kan nok ikke spise ret mange af dem
Server med ris, der er rørt med hakket bredbladet persille og revet citronskal på toppen. Denne ret af hurtig at lave, men det virker kun hvis man bruger oksekød af en god kvalitet, som ikke behøver at stå og simre i lang tid, før det bliver godt
fibrex (Roefibre fra sukkerroer, fås i velassorterede supermarkeder samt helsekostbutikker). Efterhånden har jeg fået sjusset mig frem til en opskrift, der passer mig og er den slags brød, jeg kan lide, nemlig groft brød
Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
de er utroligt saftige, relativt mættende og holder den gode, saftigekrumme i lang, lang tid - jeg har faktisk stadig ikke oplevet, at de er nået at blive tørre, inden den sidste var spist
Derudover er det smart at fryse de boller ned, du ikke regner med at spise med det samme. Rør endelig ikke mere end det, da du så risikerer, at remoncen skiller under bagning