Boller der ikke bliver tørre opskrifter

Boller i karry

Boller i karry

Form boller i den ønskede størrelse – vi brugte en barneske – og læg dem i gryden – kun så mange der kan være uden at de ligger i lag
Luksus boller med ølandshvede

Luksus boller med ølandshvede

Smør en skål med olie og vend dejen deri. de bliver nemlig ikketørre. Luksus boller, perfekte til morgenmaden
Glutenfri boller med teff-mel

Glutenfri boller med teff-mel

Frøene, der har høj næringsværdi og males til mel, er en vigtig basisføde i området. Smagen af teff er mild og ikke gennemtrængende
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det er den samme slags boller jeg plejer at lave en batch af og så fryse ned, så der er lidt til J og M om eftermiddagen
Boller

Boller

Endvidere kan du bruge kerner af enhver art til drys, men det er ikke voldsomme mængder, og det kan blot være, hvad du har på lager
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Min mand er ikke særlig vild med tørret frugt, så derfor er disse lavet udelukkende med mandler. Florentinere er vældig søde, så man kan nok ikke spise ret mange af dem
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Server med ris, der er rørt med hakket bredbladet persille og revet citronskal på toppen. Denne ret af hurtig at lave, men det virker kun hvis man bruger oksekød af en god kvalitet, som ikke behøver at stå og simre i lang tid, før det bliver godt
Langtidshævet glutenfri boller

Langtidshævet glutenfri boller

Det er helt klart en fordel af køre denne dej på en røremaskine da glutenfridej bliver bedst af at derbliver pisket luftig

Gode rustikke boller med chia og æble

Tilsæt derefter salt, revet æble, solsikkekerner,. Frankrig for at studere her i foråret. frøene bliver blandet med vand og citronsaft
Glutenfrie-, mælkefrie- og sukkerfrie boller

Glutenfrie-, mælkefrie- og sukkerfrie boller

fibrex (Roefibre fra sukkerroer, fås i velassorterede supermarkeder samt helsekostbutikker). Efterhånden har jeg fået sjusset mig frem til en opskrift, der passer mig og er den slags brød, jeg kan lide, nemlig groft brød
Protein chokoladeboller med chia og hytteost

Protein chokoladeboller med chia og hytteost

Derfor har jeg leget lidt med tanken om at lave nogle lækre og luftige chokoladeboller - uden mel og gluten (foruden bagepulver, men det kan sikkert undlades), og med en masse naturlige proteiner og fibre - ingen pulver eller lignende
Nemme fødselsdagsboller

Nemme fødselsdagsboller

Bollerne skal give en “hul” lyd fra sig, når du banker på dem, under bunden. Kom endelig ikke for meget mel i, så bliverbollernetørre og kedelige
Gulerodsboller med havregrød

Gulerodsboller med havregrød

de er utroligt saftige, relativt mættende og holder den gode, saftigekrumme i lang, lang tid - jeg har faktisk stadig ikke oplevet, at de er nået at blive tørre, inden den sidste var spist
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Den er ikke god til boller. Kan man bruge dejen til boller. Der hvor derbliver skåret af det vender jeg ned imod skærebrættet så det ikke tører ud
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Det bliver ret hurtigt kedeligt at spise hver dag, og den der brune lugt af ristede løg, godt opløst i remouladen, savner jeg bestemt ikke i dag