Boller bagt med olie opskrifter

Nemme boller

Nemme boller

Pas på ikke at komme til at prikke til bollerne, når du sætter dem ind i ovnen, da luften nemt går af dem, inden de er bagt
Spinat boller

Spinat boller

Skal opbevares i køleskabet når der er bagt og er perfekte til mellemmåltider – eller som en del af min frokost
Klassiske boller

Klassiske boller

Disse boller kommer nu til at blive bagt igen og igen hjemme hos os. Opskriften er ændret lidt på, men mine gæster var vilde med dem, og det er jeg også
Grill boller

Grill boller

Det burdet ikke være ikke nødvendigt at vende dem, hvis du bager med låg. ½ dl olie. Man kan bage bollerne, grille kødet og derefter frugter til dessert på én portion kul
Kirstens boller

Kirstens boller

Når bollerne har bagt et minuts tid sprøjt da igen med forstøveren. Når dejen er æltet færdigt lægges den i en oliesmurt skål, vær ikke karry medolien
Luksus boller med ølandshvede

Luksus boller med ølandshvede

De stadig lækre et par dage efter de er bagt. Herefter tilsættes olie og sojayoghurt, som røres med. oliven- eller rapsolie
Kernekraft Boller fra Femme Food

Kernekraft Boller fra Femme Food

Jeg anbefaler varmt at bage bollerne på en bagesten, hvis du har en sådan. Jeg anbefaler varmt at bage bollerne på en bagesten, hvis du har en sådan
Boller med smag

Boller med smag

Skal opbevares i køleskabet når der er bagt og er perfekte til mellemmåltider – eller som en del af min frokost
Boller af rugbrødsrester

Boller af rugbrødsrester

pensle bollernemed mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på. De tre skiver rugbrød skæres i mindre tern, kommes i en beholder med låg, som fyldes op med vand og kommes i køleskabet natten over
Andre boller på suppen

Andre boller på suppen

I dag tirsdag blev bollernebagt og endnu engang var vi tidligt på færde. Dog serverer jeg den altid medkødboller og et drys sprødstegt bacontern
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Er hoppet med på bølgen med “verdens bedste brød” som bliver bagt i. sammen et par gange inden det kommes i en skål smurt med lidt olie og
Boller med skvalderkål

Boller med skvalderkål

olivenolie + lidt til pensling. Form så boller, som stilles på en bageplade med bagepapir. 20 boller. Overdæk dem igen med et klæde, og lad dem efterhæve i 20 minutter. Pensl bollernemedolie, og bag dem ved 220 grader i ca. 1 milliard boller, men det er jo en anden sag). 5 spsk olivenolie + lidt til pensling
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

(skurede kartofler, skåret i skiver og vendt medolivenolie, salt og. grønsagerne og så var det jo ultralet at lave en god salat og endda med
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg bagte først squashen i ovnen og blendede den derefter med kokosmælk. Det fejrede jeg forleden med en rigtig god suppe lavet på butternutsquash og kokosmælk
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Her til aften serverede jeg så kødet i burgerboller (bagt sidste søndag efter Claus Meyers opskrift - Meyers Bageri) med coleslaw (hvor krydderurterne blev erstattet med brøndkarse), lidt avokado og en Fentimans Cola på siden
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Så fik jeg lavet et indlæg mere - måske ender det med at bloggen kører fint videre med indlæg, selvom jeg har ammehjerne og en baby på armen det meste af tiden