Boeuf bourguignon med kartoffelmos opskrifter

Boeuf Bourguignon

Kog dem i saltet vand, og mos dem medkartoffelmoser, piskeris eller håndmikser. støbejern sammen med oliven olie og smør eller klaret smør

Boeuf Bourguignon med kartoffelmos

Mos kartofler og gulerødder til mos og tilsæt mælk og smag til med salt og peber. Anret retten med lidt olivenolie og persille

Boeuf bourguignon opskrift

Derfor plejer jeg at servere retten med en god kartoffelmos og en salat, f. I det klassiske franske bistro køkken serveres boeufbourguignonmed pommes sarladaises, som Bergholt har en god opskrift på

Boeuf bourguignon

Kartoffelmos eller ris. 100 g bacon i tern. uden svær. 700 g skært oksekød i terninger. 500 g champignon. 400 g gulerødder

Maddagbog v.2

SÆSON boeufbourguignonmedkartoffelmos. Maddagbogen fortsætter (når der kommer lidt mere lys, vil jeg også prøve at få billeder med til nogle af retterne)