) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
det her Crème Brûlée sæt fra Mette Blomsterberg med flotte ramekiner og gasbrænder, og så har jeg et sæt med røde hjerteskåle/ramekiner og en gasbrænder til, men jeg tror ikke man kan købe det sæt mere
Mette Blomsterbergs Valnøddemarengs. Congac creme. Blomsterbergs Valnøddemarengs. Legeret congac creme. Det hele toppes af med den legeret congac creme, inden den stilles i fryseren til næste dag
Min æbletærte er inspireret af Mette Blomsterberg, og det er bestemt en af de bedste, jeg har smagt, og så bliver den simpelthen så flot og lækker med de forskellige lag
Jeg køber dem hos den rare Fru Blomsterberg. Med mindre du bruger sådan en Creme Brulee-brænder. Creme. Pisk fløden til flødeskum og vend sammen med vaniljecremen
Næste gang vil jeg smide nogle blåbær på sammen med jordbærene for at give kagen endnu mere syrligt, og evt nogle pistacie nødder for at kopier Mette Blomsterberg lidt
Mette Blomsterbergs hvidchokolade/blåbær creme. appelsin bunde og trøffelcreme her får i bare opskriften på bundene og senere laver jeg et indlæg med cremerne
Dette gøres ifølge konditor Mette Blomsterberg bedst på følgende måde. Begynd med skildpaddecremen. Nu vil indholdet være en lækker cremet karamelmasse, som smages til med lidt brun rom og lidt romessens