Svesker er jo tørrede blommer, så jeg tænkte, at det kunne lade sig gøre. Ud over kommunen var vi på posthuset (eller postbutikken) med en pakke, som vi sender hjem til min far og Marianne med lidt påskelækkerier, og jeg var en tur på apoteket samt i Ostehuset for at få ost til Christian
Retten er virkelig enkel at lave, men ser super flot ud, og hvem elsker ikke kylling, ost og bacon. 4 håndfulde revet ost (Jeg river mit eget fra en almindelig 45+ ost, men en stor pose revet ost kan også sagtens bruges). 2) Prop hver filet med 1/2 håndfuld ost, 1/4 af baconkrymlet og igen 1/2 håndfuld ost … Og så skal der mases. 3) Kom æggene i en skål og rør rundt med en gaffel, så hviderne og blommerne blandes. 1/2 håndfuld ost
Jeg havde ikke lige kræfterne eller lyst til at stå og koge blommemarmelade som basis for blomme i madeira, så derfor forsøgte jeg mig med at lave det ud af svesker, der jo er tørrede blommer
Tilsæt friskosten til æggeblommerne og pisk igen godt med håndmikser. ost ovenpå. 80g friskost naturel (Lidl har Linessa på 5 % og nogle gange en variant med 0. smelteost (bruger kun 1/2 skv. Tænd ovnen på 200 graderDel æggene i blommer og hvider og hæld dem i hver deres skål. 2 stk smelteost (bruger kun 1/2 skv. 1/2 stk ost ovenpå
Jeg får også meget af min inspiration fra sæsonens råvarer og på grøntmarked i Aarhus faldt jeg over de mest hyggelige små økologiske blommer, som jeg bare måtte skabe noget med
Rødbedesalat med blommer og persille. Smid det i et ildfast fad kom en bechamelsauce og noget revet ost over og vupti du har en lidt mere spændende ret
Franskmænd spiser ofte et let aftensmåltid til hverdag da frokosten ofte er det store måltid. Har man lyst kan man også tilsætte spinat, bacon eller revet ost i sin cocotte
RemouladeRødkålFyldig kartoffelsalatPastasalat med kylling og ost Her kommer en grundopskrift, så kan man selv gange op alt efter hvor mange blommer man har
I en anden skål blandes æggeblommer med cheddarosten, fiber husk og krydderierne. revet cheddar ost. Blomkålet blandes i skålen med æggeblommer, ost mm