Lav isen ved at piskeæggeblommer luftige sammen med sukker, til det er opløst. Og så er hjemmelavet isfaktisk ikke så svært at lave (isærmedismaskine), og jeg bilder mig altså også selv ind, at det smager en del bedre, når jeg ved, hvad der er i
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Bagte æbler med marcipanlåg smager himmelsk til en lækker, cremet vanilleis eller en kokoscreme. Ikke alene smager den dejlig sød og samtidig frisk og syrlig fra æblerne, men den er også utrolig nem at lave
pasteuriseredeæggeblommer (svarer til ca. Æggeblommer og ca. Kagen var en stor succes – en meget kraftig chokoladesmag, men moussen var blevet helt fantastisk, luftig, så sammen med lidt friske bær og is, var kagen helt perfekt
Del æggehvider og blommer i hver sin skål og pisk æggehviderne stive med kokospalme sukker. De tørre ingredienser blandes godt sammen, mælken tilsættes og der røres medpiskeris indtil der ingen klumper er