M. å. s. k. e. d. u. t. a. i. g. h. r. l. æ. b. o. m. v. n. ,. f. ø. p. I. c. N. -. ). V. S. P. B. C. K. (. 1. 2. 8. j. 5. 3. 0. 6. F. Æ. R. T. 7. /. y. D. L
Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu
Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Den minder om konfekt i konsistensen, og smagen leder mine tanker hen på “blommer i Madeira”, som jeg tydeligt husker, jeg meget rebelsk stjal fra de voksnes slikskab, da jeg var barn
Du skylder blommerne og skære dem ud i både, husk at fjerne stenen. Tag den ud og lad den køle i nogle minutter … Vend bunden i vejret og kagen er klar til servering
Server kagen med de bagte blommer og den sirup, der hænger ved blommerne fra bagningen. Du kan med fordel skære kagen fri langs kanten af bagepapiret inden du serverer den
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til