Skær broccoli / blomkål ud i buketter. De sidste par måneder har jeg lavet denne suppe cirka en gang om ugen, og jeg varierer den, alt efter hvilke grøntsager jeg har hjemme
Lad det koge fem minutter og tilsæt så blomkålsblade, porre og ris. På samme måde har jeg altid selv smidt bladene fra blomkål ud, indtil jeg en dag opdagede, at det da var utroligt dumt, når de sagtens kan spises
Skær de valgte grøntsager i små terninger og del blomkålogbroccolii i små buketter. Du kan vælge hvidkål, blomkål, savojkål, blomkål, broccoli, rosenkål, kartofler, gulerødder, pastinakker, tomater, fennikel etc
Jeg har tidligere lavet pizzabud med broccoliogblomkål, så hvorfor ikke lave Pizza med hvidkål. Jeg har fået suppe de sidste tre dage, så selvom det ville være et oplagt forsøg, skulle der noget mere kød på denne gang (især da min tidligere supper kun var med grønsager hihi)
Skær blomkål, broccoliog løg i mindre stykker ogkog til det er godt mørt. Det her er en rigtig god efterårssuppe, og jeg har lidt bedre samvittighed over at bruge købte kødboller efter Levevis er begyndt at lave dem
Som topping har jeg brugt gulerødder i tre farver, som giver et flot farvespil, men der kan sagtens bruges en rest kogte kartofler, blomkål, broccoli eller andre grøntsagsrester i stedet for