Blomkål i ovn opskrifter

Gratinert blomkål & brokkoli !

Gratinert blomkål & brokkoli !

Del opp blomkål og brokkolii buketter. Første mandag i januar, alle ukebladene er fulle av dietter for ett nytt, slankere og bedre liv
Bagt blomkål med ost

Bagt blomkål med ost

Det blev tilovnbagteblomkåls buketter med ost, en salat bestående af icebergsalat, agurk og ananas samt guacamole til at dyppe i
Revet blomkål med perlebyg

Revet blomkål med perlebyg

I en gryde, der kan gå iovnen, svitses de finthakkede skalotteløg i en lille klat smør uden at tage farve

Gratinert blomkål med kålpølse ♪♫

Gratinerblomkåleniovn og server den med pølser, kokte nypoteter, tyttebær og ett dryss persille. Jeg har gassovn med kun undervarme, så den blirikke så godt gratinert
Æggekage i ovn

Æggekage i ovn

Æggekage iovn – Når jeg laver æggekage iovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Ovnbagt græskar og blomkål

Ovnbagt græskar og blomkål

OpskriftOvnbagt græskar og blomkål. I dagens ret blev bagt med blomkål og tilsatristet oumph (købes i bl
grillet eller bagt blomkål (tilbehør)

grillet eller bagt blomkål (tilbehør)

Tag dem ud af ovnen. grillet eller bagt blomkål. lysegrøn blomkål. Rå kan den dejlige kål nydes reven som “sne” eller skæres ipapirtyndeskiver
Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

Derfor blev det en udgave med grønne asparges, blomkål og ærter. Når stegen er kommet iovnen påbegyndes tilberedningen af risottoen
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Server med fx ris, finthakketblomkål og en god grøn salat. Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter tilside
Stegt flæsk

Stegt flæsk

slikærter, bønner, blomkål, broccoli eller – som på billedet – gulerødder. Stegt flæsk iovn. Danmarks nationalret – stegt flæsk med persillesovs
Morgen gratin

Morgen gratin

tomat, radise, gulerod og blomkål. Gratin plejer at laves med en opbagning med mel og margarine, jeg vælger et sundere alternativ