Og her er jeg så, en varm sommerdag i færd med at samle lidt urter til min aftensmad. Stenalderkosten – eller palæo om man vil – er på alles læber for tiden
Skal vi tage udgangspunkt i, hvad verden og menneskekroppen er designet til at kunne håndtere, eller skal vi se på hvad vi gennem teknologiske fremskridt har dannet mulighed for at vi kan spise og byde verden – dermed hvad vi har udviklet af medikamenter og ny teknologi som kan stoppe eller forsinke de ødelæggelser, vores indgreb skaber
Jeg har tænkt over hvad der skulle være det nye sort på bloggen og mit valg er faldet på de go’e gamle danske retter, som her på bloggen hedder Oldschool style
Det er med at udnytte grillen, imens vejret stadig er godt. Derfor har jeg lavet disse lækre, nemme og saftige oksespyd med masser af gode smagsgivere som chili, spidskommen, kanel, persille mm
For snart to år siden indgik jeg et samarbejde med Nordisk Tang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskriftermed deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang
Hvis du ønsker at få inspiration til lækre opskriftermed denne tangpesto samt mere fisk, kan du følge denne blog på Facebook-siden, hvor du vil blive opdateret, med forskellige opskrifter
g på Midtfyns Gymnasium, på deres medielinje. Hvornår startede du med at gå op i din træning/ sundhed, og hvordan fandt du ud af, at du ville tabe dig og gennemføre en livsstilsændring
Jeg vil lige starte med at fortælle, at den søde og dygtige Anne-Sophie om en uges tid lancerer sin første kogebog Køkkenterapi – enkel mad til travle dage, som du allerede nu kan læse mere om her
Kære Bloglæser. (Som elsker at fortælle historier i skolen om hvor sundt hendes mor tvinger hende til at spise, så sidder alle de andre børn med store øjne og synes det er "MAJET" synd for hende)
Stenalderkost er blevet yderst populært herhjemme, da det er en meget proteinrig og ofte kaloriefattig kostform med de mange grønsager og store mængder kød
Efterspørgslen på alternative opskriftermed stenalderprincipperne er stor og derfor har jeg valgt at oprette en hel kategori medstenalderkostopskrifter på bloggen