er jeg fan af disse blinismed kaviar og røgetlaks som en forret. Med skyr, laks og kaviar på toppen er disse blinis små protein bomber som er en sand symfoni af smagsindtryk
Blinis kan toppes med rejer, røgetlaks, gravad laks, varmrøgetlaks eller stenbiderrogn. Tåler man ikke mælk, er avocado blended med citronsaft og salt et dejligt alternativ
Tiden i dag var dog ikke lige til at lave blinis, så det måtte blive en anden god gang. Hvis du ikke som jeg springer over hvor gærdet er lavest, så finder du her en god opskrift på fiskefrikadeller og de kan smages til med alt lige fra krydderurter til chili og citronskal
Når jeg nu er i gang, så havde jeg også lavet små blinismed avocado og røgetlaks. Det er ikke helt på plads endnu, men vi nærmer os, og jeg håber, du begynder at føle dig tilpas med det
Røgetlaks. Hytteost blinismed las, rejer og dressing. kikærtemel (det var lige hvad jeg havde, tror jeg prøver med en blanding af Skallin og mandelmel næste gang)
Det resulterede i en portion hjemmelavede, gluten- og mælkefrie blinis, til et stykke røgetlaks, med frisk salat og endda kogte, grønne asparges - mums
Denne mælkefri laksecreme kan spises som den er, som fyld i en bagt kartoffel, som pålæg på et stykke brød eller, som vi har gjort her, som topping på hjemmebagte glutenfri blinis
Varm blinispanden op, hvis du har sådan en, ellers kan en almindelig pande også fint bruges. Røgetlaksmed avocado tern vendt i creme fraiche med citronsaft, salt og peber, pyntet med et drys purløg