Skær kødet i tern og kom det i en frysepose. Skær citronerne i halve og pres saften ud. Kom saft og citroner i fryseposen sammen med persille, presset hvidløg, olie og salt
Blandedegrønnesalater med grillede peberfrugter, auberginer og yoghurtdressing. Lun salat af grønne asparges, cherrytomater og sorte olivenAparges skæres i mindre stykker og lægges i et fad med hele cherrytomater og sorte oliven
Bland med den grønne salat på tallerkenen. De to salater kan blandes i skålen, men nye salatblade er så sarte, at de let klapper sammen og bliver kedelige, hvis de kommer til at ligge for længe i dressingen
Blandedegrønnesalater. Chevre Chaud er en fransk bistro-klassiker, som sagtens kan laves derhjemme. Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere
En bakke blandedesalater. Skyld salaterne godt og smid dem i en skål. Vend mango-tern og kokosnød som du har skåret i flager med en gulerodsskræller i salaterne