Blancere opskrifter

Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Ja, det er så ved at være sidste etape med sovse-mad for denne sæson. Juni og dermed sommeren banker forsigtigt på døren, og snart skal vi spise endnu flere nye og sprøde danske lækkerier

Cykelnervens bjerge: Saint-Gervaix Mont Blanc – Le Bettex

Bestigning af Saint Gervaix Mont Blanc – Le Bettex. Vi er nu langt om længe kommet til det sidste af Cykelnervens seks bjerge anno 2016, nemlig stigningen opad Mont Blanc fra Saint-Gervaix, også blot kaldet Le Bettex
Tebirkes

Tebirkes

Jeg er helt tosset med tebirkes, det er en god dansk opfindelse og især når der er remonce inden i dem
Hakkebøf med svampestuvning

Hakkebøf med svampestuvning

Ja, jeg må endnu engang beklage mit fravær på bloggen, men ham den lille Oskar kræver mine kræfter og tid
Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Torsk i savoy med beurreblanc sauce

En super forret til nytårsmenuen. Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene
Leverpostej

Leverpostej

I dette heat af fyld-fryser-projektet fik kæresten den idé, at han gerne ville have hjemmelavet leverpostej og en slags patê
Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern

Man bliver bare aldrig træt af unghaner fra Bornholm vel. Velbekomme på en dejlig søndag. Grydestegt farseret kylling med sprøde kartoffeltern1 stor bornholmerhane 1,5 kg1 skalotteløg100 gr markchampignon100 gr gr østershatte1 æggeblomme1 dl fromage blanc (kvark 1%)6 skiver italiensk fennikelpølse (50 gr)3 spsk hakket estragon3 spsk hakket bredbladet persille1 spsk smør2 spsk olivenolie2,5 dl hvidvinSnit skalotteløg fint