Den første fredagen i mai, hvert år er den internasjonale Sauvignon Blanc-dagen. Dagen der vinelskere over hele verden skåler for Sauvignon Blanc – den friske og smaksrike druen som har tatt verden med storm
Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coq au vin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Welmoed Chenin Blanc. Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktig hvitvin fra Sør Afrika, som vist nok skal være perfekt til fårikål -og gjerne en litt utradisjonell fårikål med masse smak
Welmoed Chenin Blanc er en tørr fruktig hvitvin fra Sør Afrika. Welmoed Chenin Blanc 2018. En frisk og aromisk hvitvin laget på 100% Chenin Blanc druer, som er håndplukket og nøye utvalgt fra 30 år game buskvinstokker ved åssiden i Stellenbosch. Welmoed Chenin Blanc 2018. Chenin Blanc 100%
Matua Marlborough Sauvignon Blanc 2017. Matuas populære 1,5 liters Sauvignon Blanc på Bag-in-box -finner du nå tilbake i hyllene på de fleste av vinmonopolets utsalgssteder
Tebirkes50 gr gær2 dl mælk100 gr smør1 tsk salt1 spsk sukker2 æg1 dl kvark (fromage blanc)450-500 gr melRemonce100 gr marcipan100 gr smør4 spsk rørsukkerPensles med æg og drysses med birkesLun mælken og rør gæren ud
Blancher kålbladene i kogende vand. Læg de blancherede blade på et viskestykke. Beurre blanc sauce. Læg en skefuld beurre blanc sauce i bunden og læg en kålpakke ovenpå
125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal). 125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal)