Bløde gulerodsboller opskrifter

Koldhævede gulerodsboller

Koldhævede gulerodsboller

Bløde og saftige gulerodsboller, der er nemme at lave og ikke skal æltes – hvis det lyder godt, så prøv disse boller
Langtidshævede gulerodsboller

Langtidshævede gulerodsboller

Det bliver de der lækre bløde boller som bare er så gode, men de er her er lidt mere sunde, da de er tilsat groftrevne gulerødder
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

de er bløde og svampede, lidt søde og helt skønne bare med et godt lag smør - men desværre også utroligt dyre
svampede gulerodsboller

svampede gulerodsboller

Follow my blog with BloglovinJeg har lavet disse gulerodsboller utallige gange og de er lige gode hver gang, de er bløde og svampede, samt er de stadig gode efter en tur i fryseren
Gulerodsboller

Gulerodsboller

Havregrynene og gulerødderne bidrager til, at boller blive bløde og ikke sådan nogle hårde kanonkugler
Gulerodsboller for lækkermunde

Gulerodsboller for lækkermunde

Del dejen i 20 boller. Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca

SAFTIGE GULERODSBOLLER

De føles meget bløde, når de kommer ud af ovnen, men de samler sig, når de bliver koldere. De sidste to måneder har jeg levet meget sundt
Lækre og saftige gulerodsboller

Lækre og saftige gulerodsboller

Jeg elsker hvordan de bliver bløde og lækre indeni, men stadig er helt sprøde udenpå. I min optik, så er gulerodsboller de bedste boller der findes
De Bedste Gulerodsboller

De Bedste Gulerodsboller

Bollerne har en sprød overflade, men er bløde indeni med en dejlig sødme og konsistens fra gulerødderne, og lidt mere smag og knas fra de forskellige kerner
Tranebær- og gulerodsboller

Tranebær- og gulerodsboller

Det er en fantastisk maskine, som rører deje, der bliver til de lækreste og blødeste boller. Også blev disse boller super bløde og lækre
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Ælt derefter den bløde smør ind i dejen og ælt, til dejen er blød og smidig. Da jeg gik i folkskole, købte min mor nogle gange de bedste gulerodsboller hos bageren
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Bløde, med bid fra solsikkekernerne og søde af honning og gulerødder. Til hendes gulerodsboller duede al slags mel, sagde hun og gav mit et link til opskriften
Bløde gulerodsboller

Bløde gulerodsboller

Gode gulerodsbollerTid. ca. 30 min. plus hæve- og bagetid(14 stk. )- 5 dl vand- 50 g gær- 1 dl koldpresset rapsolie- 1 spsk