Follow my blog with BloglovinJeg har lavet disse gulerodsboller utallige gange og de er lige gode hver gang, de er bløde og svampede, samt er de stadig gode efter en tur i fryseren
Del dejen i 20 boller. Lad dem efterhæve på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200 grader i ca
Bollerne har en sprød overflade, men er bløde indeni med en dejlig sødme og konsistens fra gulerødderne, og lidt mere smag og knas fra de forskellige kerner
Ælt derefter den bløde smør ind i dejen og ælt, til dejen er blød og smidig. Da jeg gik i folkskole, købte min mor nogle gange de bedste gulerodsboller hos bageren
Bløde, med bid fra solsikkekernerne og søde af honning og gulerødder. Til hendes gulerodsboller duede al slags mel, sagde hun og gav mit et link til opskriften
Tilsæt det bløde smør i mindre bidder. Vi er kommet vidt omkring med alt fra surdejsbrød til signaturkage, gulerodsboller til pistaciemazarintærter og meget, meget mere