Mærk på den, den må ikke være for blød. En kage uden mel og sukker, dog lækker og med den vanedannede lækre chokoladeglasur som de fleste elsker – velbekomme
Til sidst kommes vandet i, til dejen er mere blød, men stadig som en tyk grød. Du kan også lave en hvid glasur med citronsaft og flormelis eller en almindelig chokoladeglasur med kakao, flormelis og vand/æggehvide
En blød og lækker, svampet kage med revne æbler og revet marcipan. Den blev pyntet med lidt dryp af chokoladeglasur (2 spsk flormelis, 1 tsk kakao og nogle få dråber vand) og drysset med flormelis for det kunstneriske indtryk
Og selvfølgelig skulle der både flødeskum, chokoladeglasur og chokoladespåner på. Blød husblassen op, som anvist på pakken (lægges som regel i vand i 5-10 minutter, kram vandet fra og smelt husblassen over et vandbad)
Kagedejen kan tilsættes lidt revet marcipan og når kagen er færdig bagt, kan kagen i stedet for glasur, pyntes med blød nougat, som kommes på den varme kage og derved smelter og gør det let at fordele
Den australske lamingons kage er både blød, sprød og cremet på én gang. Chokoladeglasuren. Jeg forsøgte mig frem, da jeg skulle dyppe kagerne i chokoladeglasuren, og dette var den letteste løsning
Dette er en rigtig chokolade-lækker glasur, der forbliver blød og er perfekt til chokoladekage. Chokoladeglasur 1 dl plantemælk fx rismælk 50 g sukker 50 g smør (vegansk) 1 spsk kakaopulver 100 g mørk chokolade (gerne 70 %) Mælk bringes i kog med sukker og smør
Det er en meget blød dej, det skal den være. Glaseres med chokoladeglasur - eller læg ½ stk. 2 æg2spsk sukker1 spsk maizena2½ dl mælk½ tsk vaniljesukkerChokoladeglasur (flormelis+kakao+vand) eller mørk pålægschokoladeDej