Blød chokoladeglasur opskrifter

Protein mazarinkage

Protein mazarinkage

Mærk på den, den må ikke være for blød. En kage uden mel og sukker, dog lækker og med den vanedannede lækre chokoladeglasur som de fleste elsker – velbekomme
Glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash

Glutenfri og mælkefri gulerodskage med squash

Til sidst kommes vandet i, til dejen er mere blød, men stadig som en tyk grød. Du kan også lave en hvid glasur med citronsaft og flormelis eller en almindelig chokoladeglasur med kakao, flormelis og vand/æggehvide
Chokoladekage fra Slaraffenland

Chokoladekage fra Slaraffenland

Når kagen er afkølet, pyntes den med et tykt lag chokoladeglasur og skæres i skiver. 150 g blødt smør. 150 g blødt smør

Svampet og lækker kage med revet marcipan og æble

En blød og lækker, svampet kage med revne æbler og revet marcipan. Den blev pyntet med lidt dryp af chokoladeglasur (2 spsk flormelis, 1 tsk kakao og nogle få dråber vand) og drysset med flormelis for det kunstneriske indtryk
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Kom i en skål sammen med æg, salt, sukker, kardemomme og mel og ælt dejen godt sammen til den er blød og glat
Lagkage med hvid chokolade og hindbær

Lagkage med hvid chokolade og hindbær

Og selvfølgelig skulle der både flødeskum, chokoladeglasur og chokoladespåner på. Blød husblassen op, som anvist på pakken (lægges som regel i vand i 5-10 minutter, kram vandet fra og smelt husblassen over et vandbad)
Chokolade lagkage m. orange

Chokolade lagkage m. orange

 Smør kagen ind i chokoladeglasuren og drys med revet appelsinskal. 1 time indtil den har en blød konsistens

Supernem mazarinkage

Kagedejen kan tilsættes lidt revet marcipan og når kagen er færdig bagt, kan kagen i stedet for glasur, pyntes med blød nougat, som kommes på den varme kage og derved smelter og gør det let at fordele
2010/2011 nytårskagen!

2010/2011 nytårskagen!

Rør smør og sukker til en blød masse, pisk forsigtigt æggene i. Sigt mel, kakao og bagepulver i blandingen og vend det i den bløde masse
Lamingtons

Lamingtons

  Den australske lamingons kage er både blød, sprød og cremet på én gang. Chokoladeglasuren. Jeg forsøgte mig frem, da jeg skulle dyppe kagerne i chokoladeglasuren, og dette var den letteste løsning
Banankage med chokolade og kokos

Banankage med chokolade og kokos

Bananen ’æltes’ eller ’trykkes’ blød i skrallen (så spare du mere opvask), og blandes i dejen. Mørk chokoladeGlasur
Chokolade lagkage m. orange

Chokolade lagkage m. orange

Smør kagen ind i chokoladeglasuren og drys med revet appelsinskal. 1 time indtil den har en blød konsistens

Chokoladeglasur

Dette er en rigtig chokolade-lækker glasur, der forbliver blød og er perfekt til chokoladekage. Chokoladeglasur 1 dl plantemælk fx rismælk 50 g sukker 50 g smør (vegansk) 1 spsk kakaopulver 100 g mørk chokolade (gerne 70 %) Mælk bringes i kog med sukker og smør

Fastelavnsboller med creme

Det er en meget blød dej, det skal den være. Glaseres med chokoladeglasur - eller læg ½ stk. 2 æg2spsk sukker1 spsk maizena2½ dl mælk½ tsk vaniljesukkerChokoladeglasur (flormelis+kakao+vand) eller mørk pålægschokoladeDej