Blåmuslinger i hvidvin opskrifter

Blåmuslinger i hvidvin

Blåmuslinger i hvidvin

For ikke så længe siden faldt jeg over en lækker opskriftblåmuslingerihvidvin hos Valdemarsro og da jeg fik øje på dissemuslinger, så var det ikke langt fra tanke tilhandling
Gratinerede blåmuslinger

Gratinerede blåmuslinger

Tilsæt herefter hvidvin, Noilly Prat og fiskebouillon. Blåmuslingerne. Forberedelsestid. Blåmuslingerne. Tilberedningstid
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Jeg har aldrig prøvet at lave blåmuslinger, men jeg har tit overvejet at prøve. hvidvin. - En udfordring der vistesig at være såre simpel
Hvidvinsdampede blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger

Faktisk begyndte jeg først først at spisehvidvinsdampedeblåmuslinger for ikke så længe siden, og da Iben og jeg havde vores lille tur igennemItalien og Frankrig, gik jeg helt amok i Moules de Frites (som den originale ret hedder med tilhørende sprøde fritter-banditter)
Tapas

Tapas

tør hvidvin. Tapas – I landende omkringmiddelhavet serverer de tit et udvalg af mange små retter på én gang som et let mellemmåltid eller som et selvstændigtmåltid, der spises efterhånden som retterne blivertilberedt
Moules Mariniéres

Moules Mariniéres

Det er egentligthurtig mad at tilberede, men det som stjæler tiden er rengøringen af blåmuslingerne
Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

Linguine med skaldyr | Linguine allo scoglio

hvidvinsdampedeblåmuslinger. Rens blåmuslingerne, dvs. Tilsæthvidvinen og lad alkoholen fordampe, inden væden fra skaldyrene siver ud på panden
Moules marinière

Moules marinière

I går eftermiddag faldt viikke kun over lækre stenbidderrogn, men også helt utroligtbillige og lækre blåmuslinger fra Rømø
Moules marinières

Moules marinières

Jeg har aldrig lavet dem selv – hvilket jo er fjollet, når man tænker på, at de danske have bugner af blåmuslinger
Hvidvinsdampede Muslinger

Hvidvinsdampede Muslinger

Kom alle mulingerneforsigtigt ned i gryden, og skru op for varmen, så hvidvinsblandingen under muslingerne er i kog