Vi kender alle sammen bagerens birkes, de ser flotte ud, de står flot og de smager godt. For det første bliver rundstykker (og birkes) kun rundstykker, fordi de bliver bagt på en plade med hundredvis af små huller i og fordi de har fået damp, der giver skorpen farve og sprødhed
E. n. s. y. r. l. i. g. u. k. e. b. ø. d. a. m. J. t. o. v. f. ,. å. j. p. æ. h. c. D. é. O. -. S. L. T. I. 1. 3. 0. 5. 2. ½. G. C. (. ). B. 7. H. R. N. /. K. M. ". A
D. e. t. s. k. a. l. m. n. b. r. u. g. 3. 0. h. v. d. 1. ø. /. i. 2. 5. æ. ½. E. p. M. S. å. G. o. N. ,. Æ. j. L. f. R. c. x. y. 6. F. -. V. 4. P. B. K. w. °. (. 7. ). U
Et lækkert langtidshævet og luftigt gulerodsbrød med birkes. Drys godt med blå birkes ud over brødet. Share on FacebookDette indlæg Gulerodsbrød med Birkes er hentet fra BRØDET
E. n. l. æ. k. e. r. ,. o. g. i. d. t. a. s. p. m. c. u. h. f. b. S. å. A. (. &. ). 1. 2. 0. I. 3. 8. ø. v. j. F. T. 7. 5. °. C. B. U. K. R. H. -. 4. V. y. P. N. 9. 6. g l
Denne opskrift er min ynglings banankage opskrift, da den er tilpas lækker og svampet og så elsker jeg de sprøde birkes der er tilsat dejen, hvilket giver et lækkert knas til kagen