Det kommer forhåbentlig til, at passe med, at der er rester til imorgen aften, hvor kæresten er alene hjemme, for jeg skal nemlig i biffen med et par veninder
Ha en halv tomat pr person, stek i pannen sammen med biffen og ha litt salt og pepper på. Biff som du ønsker – ift steking av biff så bruker jeg 2-4-6 regelen om biffen er 2-3 cm tykk. maks 18 minutter, kommer an på hvor godt stekt biffen skal være
( husk å time så det er ferdig samtidig med biffen og sausen). Server Biffen med stekt løk på toppen og litt kryddersmør og deilige Hasselbakte poteter,brokkoli og fløtesaus
Forbered pepperbiffene så de er klare til steking, la dem temperere seg på kjøkkenbenken. Mens biffen hviler rører du inn smøret i peppersausen og steker tomater
Snu biffen. Når kjøttsaften siver opp på denne siden er biffen medium stekt. Biffen kuttes i ca 1,5 cm tykke skiver. Etterstek biffen i 2-3 min, til kjøttsaften begynner å piple opp
Vi tog på Running Sushi og senere i biffen og så Maze runner (som jeg i mit forvirrede hoved ikke havde fattet var den første ud af en triologi og så er der altså længe til februar hvor bog 2 kommer)