Beurre blanc opskrifter

Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Beurreblanc sauce. Blancher kålbladene i kogende vand. Læg en skefuld beurreblanc sauce i bunden og læg en kålpakke ovenpå
Lækre danske råvarer

Lækre danske råvarer

Yderligere blev det hele toppet med en beurreblanc, hvilket lige gav lidt fedme, syre og lige den sidste "prik over i´et"
Fødselsdagsgaven til Lille A

Fødselsdagsgaven til Lille A

Kroketter – forårsløg – beurreblanc. Lille A havde fødselsdag i sidste uge, men da ingen af os have tid til lige at stikke hovederne sammen, havde Sølvræven og jeg aftalt, at hendes fødselsdagsgave fra os,i år skulle være en oplevelsesgave

Kogebogen over dem alle

Hvem ved - forhåbentlig lærer jeg, at lave den perfekte beurreblanc. London var mad både i teori og praksis