lave forarbejdet til en brunsviger, som så kunne stå i køleskabet til dagen efter og efterhæve og bages, inden gæsterne kom, så den var lun og friskbagt til at sætte på bordet
Også selvom jeg ikke kommer fra Fyn, hvor man jo ellers bager den bedstebrunsviger – hvis man altså spørger en fynbo Og så er det noget med, at det hedder “brånsvir”…og ikke bruuunsijer, som en københavner ville sige
Vær ikke nærig, da de jo skal fyldes med de gode sager, som i snask. Tro mig, det er den bedste jeg nogensinde har smagt og jeg er ikke den store brunsviger spiser, men denne er bare god, så den skal bestemt bages igen
Jeg har længe haft lyst til at bage brunsviger, men har altid været bange for, at den skulle blive tør og kedelig, men så fandt jeg en rigtig god opskrift
Lun, svampet og godt snasket brunsviger er noget af det bedste, der findes. Og min mand er fra Fyn, som jo som landsdel påstår at have ophavsretten til brunsvigeren
For mig er denne måde at holde ferie på, én af de absolut bedste. For mig handler sommerferien om afslapning, at se dem man holder af, at nyde en afslutning på et skoleår der er gået eller at se frem og gøre klar til det kommende
Hun bager simpelthen den allerbedste. Løft bagepapiret over i fadet (eller træk bagepapiret ud over bordkanten og ned i fadet, som du holder til bordkanten)
Og eftersom Meyers bageri-bog endnu ikke er blevet anvendt til andet en brunsviger, ciabattabrød og en mislykket surdej, fandt jeg det passende at prøve hans berømte ølandshvedebrød, hvor almindelig hvedemel eller andet i den dur ikke indgår i opskriften
-)Da programmet ligesom var lagt for min rigtige fødselsdag, inviterede jeg familien hjem til mine forældre med mormors boller, verdens bedstebrunsviger af Anne au Chocolat og marengs lagkage med jordbær