Det blev derfor til en lille portion hjemmelavet basilikumpesto, for selvom jeg havde to hele potter, så vejer det jo ikke synderligt meget, når først det kommer op i vægten
Bræk parmesanosten i mindre stykker og kom den i blenderen. blend og tilsæt pinjekerner. blend igen. Tilsæt hvidløg, de skyllede krydderurter, olivenolie, citronsaft og krydderier
Grønt er godt og det samme er en god hjemmelavet basilikumpesto. Basilikumpesto, 1 lille glas. Det smager skønt og et glas af dette er oftest at finde i vores køleskab
De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
basilikumpesto. 1 spsk basilikumpesto. Denne opskrift stammer fra bloggen Julie Karlas Køkken. Jeg fandt den i et gammelt madmagasin og tænkte, at hvis Julie selv har valgt den som en af hendes favoritter, så måtte den være god
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Denne basilikumpesto blev spist på en lækker kyllingesalat med quinoa. Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne
Det samme gælder valnøddesalsaen, som også kan findes i køledisken i italienske supermarkeder lige ved siden af den klassiske basilikumpesto (pesto alla genovese)
1) Smør bunden med basilikumpesto. Kønne er de da ikke, men til gengæld smager de såååå godt. De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre