Oliventapenade. Se opskriften på den lækreste hummus HER. 1 stort bundt basilikum (eller 2 små). Blend basilikum, pinjekerner, parmasan og 1 dL olie til en mos. De sidste 50 g oliven skæres i små stykker og tilsættes i tapenaden for at få lidt bid i. Hvidvinsdampede Muslinger 1 stort bundt basilikum (eller 2 små)
En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Artiskok tapenade til 6 ruller. Mos et stykke varmrøget laks med 2 spk mayo, salt, peber, lidt hakket skalotteløg og lidt frisk hakket basilikum
tørret basilikum (du kan selvfølgelig også bruge frisk, og blende det sammen med resten). Denne opskrift giver en DEL oliventapenade, så medmindre I er flere oliven-elskere, så kan du også halvere mængden af ingredienser, og stadig have rigeligt til dig selv i en uge