Basilikum tapenade opskrift opskrifter

Naanbrød

Naanbrød

en håndfuld frisk basilikum. Grøn pesto, Rød pesto, Oliven tapenade, Hummus. hakket basilikum tilsættes og røres jævnt ud
Dipidi DIPS

Dipidi DIPS

Oliventapenade. Se opskriften på den lækreste hummus HER. 1 stort bundt basilikum (eller 2 små). Blend basilikum, pinjekerner, parmasan og 1 dL olie til en mos. De sidste 50 g oliven skæres i små stykker og tilsættes i tapenaden for at få lidt bid i. Hvidvinsdampede Muslinger 1 stort bundt basilikum (eller 2 små)
Parmaskinke med artiskoktapenade

Parmaskinke med artiskoktapenade

En passende klat tapenade lægges på en skive parmaskinke og rulles med en frisk grøn asparges. Artiskok tapenade til 6 ruller. Mos et stykke varmrøget laks med 2 spk mayo, salt, peber, lidt hakket skalotteløg og lidt frisk hakket basilikum
Trofie pasta med pesto ✿

Trofie pasta med pesto ✿

En av mange produkter med sauser, tapenader og spreads fra MatbazarenPesto. 1 potte basilikum.  1 potte basilikum
Tapas hygge

Tapas hygge

Den klassiske med tomat, løg og basilikum. En grov oliven tapenade med sorte oliven, hvidløg, kapers, oliven olie og parmaskinke
CROSTINI MED CHILI

CROSTINI MED CHILI

Frisk basilikum. Ellers så kan du lave en lækker tapenade af grillet peberfrugt og soltørrede tomater som angivet nedenfor

Franskinspireret tomattapenade

½ potte frisk basilikum. Mmh, tomattapenade. Basilikummen plukkes, skylles og kommes i sammen med olivenolie og citronsaften
Oliventapenade

Oliventapenade

tørret basilikum (du kan selvfølgelig også bruge frisk, og blende det sammen med resten). Denne opskrift giver en DEL oliventapenade, så medmindre I er flere oliven-elskere, så kan du også halvere mængden af ingredienser, og stadig have rigeligt til dig selv i en uge

Krydrede Grissini

Grissini med havsalt, sesamfrø & basilikum. I aftenens anledning havde jeg lavet hjemmelavede krydrede grissinier samt tre forskellige tapenader
Bruchetta med kuglemozarella

Bruchetta med kuglemozarella

Lad bruchettaen køle lidt af, pynt med et blad basilikum og server. Blend oliven, olie og hvidløg til du får en glat tapenade