Basilikum pesto solsikkekerner opskrifter

Pesto af basilikum

Pesto af basilikum

Pil bladene af din basilikum og skyl dem. En mere smagfuld pesto end den hjemmelavede er vel vanskelig at finde, og så tager det ovenikøbet ikke mange minutter at tilberede den
Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Det er nu smagsløgene kommer i spil og du kan tilsætte lidt ekstra olie hvis den er for fast, rucola og basilikum hvis smagen er for stærk eller konsistensen for tynd eller lidt mere parmesan
Pesto

Pesto

Frem med blenderen eller stavpiskeren, i med kernerne, basilikum, parmesan, og hvidløgene, og halvdelen af olien og blend - prøv lige lidt frem og tilsæt mere olie efterhånden, smag til med citron, salt og peber
Hjemmelavet Pesto

Hjemmelavet Pesto

solsikkekerner. Så er det pesto tid og samtidig et forsøg på at lave en udgave der ikke koster voldsomt meget at lave
Pesto af ramsløg og skvalderkål

Pesto af ramsløg og skvalderkål

Traditionel pesto indeholder basilikum og pinjekerner – men du kan lave din egen version. Rist solsikkekernerne let gyldne og køl dem helt af
Hummus i nye farver

Hummus i nye farver

En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummus med grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummus med basilikum og ristede solsikkekerner
Kartoffelsalat med pestodressing

Kartoffelsalat med pestodressing

Skyl persille, rucola og basilikum og læg det, sammen med alle de øvrige ingredienser, i en blender, en foodprocessor eller en beholder til stavblænder
Ramsløgpesto med stavblender

Ramsløgpesto med stavblender

Hvis du ikke kan lide ramsløg, kan du skifte det ud med basilikum og evt. ristede kerner/nødder (fx solsikkekerner)
Persillepesto

Persillepesto

Man kan også sagtens bruge solsikkekerner, basilikum eller  hvad man ellers lige har. Hjemmelavet pesto er et nemt og hurtigt alternativ til købeudgaven
Palæo pizza vol II

Palæo pizza vol II

Og så masser af frisk basilikum og hjemmelavet chili/hvidløgsolie på dem begge. Smør pizzasauce eller pesto over bunden
Squashlasagne med quinoa

Squashlasagne med quinoa

Jeg har lavet denne lasagne både med ramsløgspesto og basilikumpesto. tørret basilikum. Pestoen laver du ved at blende/male solsikkekerner og valnødder i en foodprocessor til det er helt fint mel
Basilikumpesto

Basilikumpesto

Denne gang har jeg lavet basilikumpesto med solsikkekerner og parmesan. Kom de forskellige ingredienser op i en blenderskål og blend til pestoen har den rette konsistens og gerne med lidt bid, så solsikkekernerne ikke bliver blendet helt
Salater til sommeren

Salater til sommeren

Fuldkornspasta vendt i en hjemmelavet pesto lavet på frisk basilikum, god permesanost, olivenolie, ristede solsikkekerner, et fed presset hvidløg og lidt salt
Basilikumpesto

Basilikumpesto

Kom de forskellige ingredienser op i blenderskålen og blend til pesten har den rette konsistens og gerne med lidt bid, så solsikkekernerne ikke bliver blendet helt
Basilikumpesto med et twist

Basilikumpesto med et twist

Jeg kommer altid nødder eller kerner i min pesto, mandler, pinjekerner, solsikkekerner eller som denne gang græskarkerner