Det er noget man spiser til grillmad og barbecue. I de fleste opskrifter på coleslaw trækker kålen i dressingen i flere timer, før den serveres, men i denne variant er marinade og dressing to forskellige ting
Og du kan komme lige det du har lyst til i. Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSesamfrø til pynt Barbecuemarinade. Skær din rest af ribbensteg i ca 1 cm tykke skiver og vend marinaden på , lad det trække en time og kom den i ovnen på 180 grader i ca 10 - 15 min , alt efter hvor branke du gerne vil have dem. ca 1 cm tykke skiver og vend marinaden på , lad det trække en time og kom den i ovnen på