Bankekod opskrifter

Bankekød med rodfrugter

Bankekød med rodfrugter

Pil løgene og skær dem i skiver fra top til rod. Skræl pastinakker/persillerødder, gulerødder og kålrabi/knoldselleri
Bankekød

Bankekød

Den gode, gammelkendte ret med kartoffelmos og en velsmagende sovs. Det tager lidt tid at lave, men det passer jo sig selv det meste af tiden
Bankekød på Nudansk med Kartoffelmos

Bankekød på Nudansk med Kartoffelmos

Bankekød er en meget gammeldags ret, og i gamle dage bankede man på kødet for at mørne det. Denne ret har samme smag, men er lavet lidt mere moderne
Bankekød

Bankekød

Bankekød er ét af de ord, der anvendes på flere forskellige måder i det danske sprog. Jeg kender tre ”betydninger”
Kalvefrikasse

Kalvefrikasse

Denne kalvefrikasse skal du ikke snyde dig selv eller din familie for. Kødet bliver så mørt, at du kan tygge det med øjenbrynene eller øjenvipperne, eller hvad det nu hedder
Bankekød med rødbedesalat

Bankekød med rødbedesalat

(. 4. p. e. r. s. o. n. ). 5. 0. g. b. a. k. ø. d. l. t. i. m. 3. 2. u. æ. 1. v. K. y. å. L. ,. D. h. R. c. f. S. j. /. 6. B. t l
Bankekød med lilla mos og grønkålsalat

Bankekød med lilla mos og grønkålsalat

Forleden dag lavede jeg denne gammeldags ret til familien. Den endte dog med at ligne alt andet end en gammeldags ret, og gudskelov for det, for brun sovs og kartoffelmos, er godt nok ikke noget af det mest indbydende at serverer
Spicy oksegryde med grønsager

Spicy oksegryde med grønsager

Spicy oksegryde med grønsagerHele portionen indeholder 22 propoints400 gram oksekød i tern (man kan også bruge bankekød)½ dl hvedemel1 spsk olie2 løg5 gulerødder4 persillerødder1 ds flåede tomater2 tsk sambal oelek (kan erstattes af frisk hakket chili)1 fed hvidløg½ liter vandSaltPeberBland mel med salt og peber og vend kødet heri

Bankekød m/ ovnbagt sellerimos

Bankekød. Rens og snit gulerødder (gem et par hele gulerødder), løg og hvidløg. Bank kødstykkerne flade, krydr med salt og og peber

Bankekød med kartoffelmos og persille

Bankekød 1. Bank kødstykkerne flade. Læg melet på en tallerken og krydr det med salt og peber. 2. Varm en tykbundet gryde op med olien, vend kødstykkerne i melet og brun dem på begge sider i gryden og tag dem op

Bankekød med indisk touch

Bankekød er en gammelkendt ret, men vi har her givet den lidt nye tiltag. Selv kartoffelmosen har fået et pift i en anden retning

Skipperlabskovs

Det tager tid, men det er det værd, og det meste af tiden passer det sig selv. Man kan også skære kødet i tern, inden man salter det

Aftensmad på terrassen

Vejret er dejligt og vi tog os sammen til at spise udenfor på vores terrasse.   Solen var ikke meget fremme og vinden var lidt kølig, men vi sad udenfor og spiste og hyggede os

Madplan uge 44

I sidste uge var en af de første uger, hvor min mand ikke er meget hjemme. Hvor meget har jeg ikke præcist været klar over, så derfor er madplanen lavet lidt undervejs