Denne kalvefrikasse skal du ikke snyde dig selv eller din familie for. Kødet bliver så mørt, at du kan tygge det med øjenbrynene eller øjenvipperne, eller hvad det nu hedder
Forleden dag lavede jeg denne gammeldags ret til familien. Den endte dog med at ligne alt andet end en gammeldags ret, og gudskelov for det, for brun sovs og kartoffelmos, er godt nok ikke noget af det mest indbydende at serverer
Spicy oksegryde med grønsagerHele portionen indeholder 22 propoints400 gram oksekød i tern (man kan også bruge bankekød)½ dl hvedemel1 spsk olie2 løg5 gulerødder4 persillerødder1 ds flåede tomater2 tsk sambal oelek (kan erstattes af frisk hakket chili)1 fed hvidløg½ liter vandSaltPeberBland mel med salt og peber og vend kødet heri
Bankekød 1. Bank kødstykkerne flade. Læg melet på en tallerken og krydr det med salt og peber. 2. Varm en tykbundet gryde op med olien, vend kødstykkerne i melet og brun dem på begge sider i gryden og tag dem op
Vejret er dejligt og vi tog os sammen til at spise udenfor på vores terrasse. Solen var ikke meget fremme og vinden var lidt kølig, men vi sad udenfor og spiste og hyggede os
I sidste uge var en af de første uger, hvor min mand ikke er meget hjemme. Hvor meget har jeg ikke præcist været klar over, så derfor er madplanen lavet lidt undervejs