Bananpandekager – Egentlig ligner de mere klatkager end pandekager. Bananpandekager – opskrift. En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
Små tykke amerikanske pandekager helt uden mælk og æg. De modne bananer søder pandekagerne og jeg tilsætter risproteinpulver, for at pandekagerne skal mætte mere
Der er dømt hygge på sofaen i dag…. Vejret og energien er ikke til andet…. Var til havefest i går og indtog ALT for meget alkohol og kom ALT for sent i seng…
Kender du det, at der er bare er nogle dage der er bedre pandekagedage end andre. Sådan er det i hvert fald for mit vedkommende, og i dag var heldigvis en af de dage hvor resultatet bare endte med at blive lige i skabet
Vi pressede en blodappelsin og en almindelig appelsin, der lå og så lidt triste ud i frugtskålen, og drak den til de små pandekager, som vi serverede med årets første (udenlandske) jordbær, en lille håndfuld mandler, en klat skyr, der var rørt med vanilje, akaciehonning og et drys kokos
Bland bananmosen med æg, gryn, mel, salt, bagepulver og vanillesukker. Forleden forkælede jeg mig selv med søde bananpandekager i smukt selskab af sommerfriske bær
Du kan sagtens holde bikiniformen, da pandekagerne uden topping kun indholder ca. Jeg har efterhånden lavet mange forskellige udgaver af bananpandekager
af når jeg har været igang i køkkenet, så derfor er denne opskrift specielt for mig genial - man undgår samtidig meget af fedtet fra stegningen - derfor er jeg nu begyndt at lave mine bananpandekager i ovnen