Det gør pandekagerne rige på protein, og øger derfor mæthedsfornemmelsen. Hvis der er noget, jeg har været addicted til længe, så er det bananpandekager
Jeg har tidligere postet en opskrift på bananpandekager med chia hvor min veninde gjorde den skønne opdagelse, at chiafrøene sagtens kan byttes ud med en omgang mandler i stedet
Normalt er jeg ikke stor fan af bananpandekager, da jeg synes banansmagen trænger utrolig meget igennem, og er lige på nippen til, at det ikke smager godt
De minder lidt om bananpandekagerne, men bliver her sammensat af æg og Chiafrø. protein (19 g pr 100 g). 155 kcal, 10,6 g protein, 5,3 g fedt og 15,7 g kulhydrat (heraf flest fibre fra Chiafrøene). 80 g yoghurt - jeg brugte kvark for at give mere protein til opskriften (skyr tåler ikke så godt varme). 142 kcal, 5,8 g protein, 5 g fedt og 14 g kulhydrat. 170 kcal, 7,8 g protein, 6 g fedt og 19,7 g kulhydrat. Server disse herlige Mugcakes med en lækker, sund, Proteinrig Vanillecreme, lavet på kun 4 ingredienser. protein (19 g pr 100 g). 80 g yoghurt - jeg brugte kvark for at give mere protein til opskriften (skyr tåler ikke så godt varme)
Mennesker får brændstof gennem kosten – nærmere betegnet de tre makronæringsstoffer, altså kostens energigivende næringsstoffer – kulhydrat, protein og fedt
Jeg har både i går og i dag spist disse bananpandekager med skyr og blåbær. I denne uge må jeg spise efter T-modellen, som består af ½ tallerken grønt/frugt/bær, 1/4 fuldkorn og 1/4 protein
Det er ikke kun vigtigt at få opfyldt dine energibehov, men også vigtigt at typen af fedt, protein og kulhydrat er korrekt, og derudover er timingen også enormt vigtigt
Pandekager er fantastiske, og især proteinpandekager, er blevet særligt populære på det seneste. Denne opskrift minder meget om proteinpandekager, dog er der intet proteinpulver tilsat