En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
små bananpandekagermed birkes og kaffe - som med garanti får dig hurtigt ud af sengen. I morges vågnede jeg (igen) op til solskin og med en virkelig stor trang til pandekager
Jeg har nu ferie og nyder derfor min morgen med disse pandekager. Jeg synes ikke der er noget bedre, end at starte morgenen med noget lidt sødt og lækkert
Mos bananerne ud med en gaffel i samme skål. Tilsæt sukker, æg og kokosmælk i og pisk i det. Varm en lille pande med smør eller olie og hæld en lille øse dej i
Servér pandekagerne som de er, med frisk frugt og skyr eller med lidt sirup. kokosolie, smør eller olie)Kom æg, bananer og dadler i en minihakker, foodprocessor eller blender, og blend det sammen til en ensartet masse
Børnene og jeg har derfor kun været en kort tur til stranden for at trække lidt frisk luft og så brugt resten af dagen på sofaen i sommerhuset med RAMASJANG i fjernsynet på non-stop… og dertil skulle vi selvfølgelig ha lidt godt og lækkert
– Start med at komme banan, havregryn og æg i en minihakker og kør til en ensartet masse. Sådan er det i hvert fald for mit vedkommende, og i dag var heldigvis en af de dage hvor resultatet bare endte med at blive lige i skabet
Jeg spiste mine bananpandekagermed skyr og friske blåbær. Lettest med en stavblender. af når jeg har været igang i køkkenet, så derfor er denne opskrift specielt for mig genial - man undgår samtidig meget af fedtet fra stegningen - derfor er jeg nu begyndt at lave mine bananpandekager i ovnen