En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
Jeg spiste mine bananpandekagermed skyr og friske blåbær. Lettest med en stavblender. af når jeg har været igang i køkkenet, så derfor er denne opskrift specielt for mig genial - man undgår samtidig meget af fedtet fra stegningen - derfor er jeg nu begyndt at lave mine bananpandekager i ovnen
Jeg ELSKER bananpandekager, og det er der vist også andre end mig, der gør. Denne morgen består min morgenforkælelse af giga bananpandekage med peanutbutter, bananer og chokoladedrys
Svampede bananpandekagermedblåbær. Via fibrene får tarmene noget at arbejde med, hvilket er godt for ens tarme generelt (forebygger tarm-kræft), men bidrager i høj grad også til øget mæthed, da optagelsen fra tarmene er langsommere
Gulerodskage-pandekager / Tykke bananpandekager / Havregrødspandekager med gulerødder / Vafler med citron og birkes / Sprød granola sødet med banan og dadler
Glutenfrie Bananpandekagermed. Pynt med favorittopping (jeg brugte her blåbær, men er også vild med ristede nødder eller hakket, mørk chokolade, hvis det skal være lidt ekstra luksus)
Bananpandekagermed Chokolade Soft Serve Ice Cream (anvend glutenfri havregryn). Mangopie medblåbær. Disse skønne muffins er melfri, glutenfri, mælkefri (og dermed laktosefri) og oliefri og smager stadig helt fantastisk
Er det kun mig, der aldrig bliver træt af de klassiske bananpandekager. Steg pandekagerne på middel varme og server dem med en klat skyr og friske blåbær
Vi havde en masse frugt i køleskabet som nektariner, melon, kiwi, æbler og blåbær, som vi skar ud og blandede i en skål som frugtsalat til bananpandekager