Jeg kan nemlig ret godt lide banankage – og gerne på flere forskellige måder. Men lad os lægge ud med denne, som er toppet med lækker nøddekaramel – som leder tankerne hen på en slags drømmekagefortolkning
Kagen er udelukkende sødet på naturligt frugtsukker fra banan og dadler, og ønsker du helt at gå udenom det tilsatte sukker, kan du sagtens undlade at komme chokolade på toppen
Blend havregrynene til de er melet. Smelt kokosolien og tilsæt denne til blandingen. Når kagen er afkølet kan den nydes som den er, eller som jeg gjorder, toppes med sukkerfri flormelis og gul sukkerfri farvestof
Jeg tror vidst nok jeg har fået slået et slag for, hvor sund en frugt bananen er her på bloggen, men er du alligevel nysgerrig, så kan du læse meget mere om bananen, og dens sundhedseffekter, i mit indlæg grove bananboller
I. d. a. g. h. r. j. e. v. æ. t. i. n. m. b. k. l. C. s. ,. o. H. u. å. D. p. '. J. y. B. 3. 1. 7. 0. 2. 5. (. ø. ). K. f. ¼. ½. S. P. M. c. x. F. T. L. R. E. w. -. z. 6. 4. O. 9
Kagen er udelukkende sødet på naturligt frugtsukker fra banan og dadler, og ønsker du helt at gå udenom det tilsatte sukker, kan du sagtens undlade at komme chokolade på toppen