Den her banankage er bagt efter den klassiske Karoline opskrift. Jeg har dog i stedet for at bage den i en rugbrødsform/kageform bagt den i bradepande og skåret chokolade i tern og puttet i kagen istedet for at lægge smeltet chokolade over kagen
Jeg elsker banankage, og i sær den fra Karolines køkken. Jeg har dog ændret lidt på opskriften, så den får lige præcis den smag og konsistens som jeg foretrækker
Karolines kogebøger 3 æg. Denne kage har jeg bagt rigtig mange gange, den er super lækker. 3 æg170 g (2 dl) sukker2 tsk vanilje125 g (ca 2½ dl) glutenfrit mel (ingen bestemt slags)1 tsk bagepulver100 g smeltet, afkølet smør1 moset banan, godt modenPisk æg og sukker luftigt
I Karolines kogebog, fandt jeg opskriften på. Banankage og ændrede alm. Banankage med Glutenfri mel. Bagefter pyntede jeg Banankagen med mørk pålægschokolade