juli, 2013Opskrift på banancreme. Et vigtig del af, at få en flot færdig kage er opsmøringen. En opsmøring af ydersiden af kagen sikrer dels, at mousser og cremer brugt som fyld ikke kommer i kontakt med fondanten eller marcipanen, kagen er overtrukket med, men også at denne har et jævnt underlag, så det er nemmere, at undgå buler
juli, 2013Opskrift på banancreme. Mange af de opskrifter på palmin smørcreme du kan finde på nettet, foreslår at tilsætte kakao, hvis man ønsker, at sin opsmøring skal smage af chokolade, men i vores øjne er det ikke nok, selv ikke med en god kvalitet af kakao
Selve kagen er lavet af sponge kage, som vi har eksperimenteret lidt med her på det sidste, som et alternativ til almindelige lagkagebunde, og fyldet består af banancreme men hele M&Ms blandet i
Vi besluttede at lave tre små kager i stedet for en stor, af vanilje kagebunde med banancreme og chokolade mousse som fyld, smurt op med nutella smørcreme og pyntet med toget Thomas sukkerprint
Bland mel, bagepulver, kanel, muskat, kardemomme og rør det sammen med æg og banancremen. I disse helligdage har jeg haft rigtigt meget at glæde mig over
Banan flødecreme1 dl sukker½ l sødmælk1 vaniljestang50g maizena2 æggeblommer6 blade husblas4 bananer1 citron½ l flødeSukker,4 dl mælk og den flækkede vaniljestang bringes langsomt i kog