Det her er sådan et bananbrød, der kan spises hele dagen – ja selv til morgenmad. Jeg har i et stykke tid haft lyst til at lave en sund version af en af de mest populære opskrifter på bloggen, nemlig banankagen med chunky chokoladestykker – og det er hermed gjort
Et bananbrød man kan spise morgen, middag, aften og til dessert, siger du. Ja du læste helt rigtigt. Jeg havde for et par weekender siden købt en stor pose bananer, som jeg ikke fik brugt, og de lå derfor, ret modne, i vindueskarmen og nærmest råbte
Posted on November 19, 2014 by Henriette Lykke in Brød, Morgenmad, Nye opskrifter, Snacks, Tilbehør. I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade
. Vi flytter om to dage, så alt er på hovedet, og al tid bliver brugt på at pakke. Nu var en del af formålet med at flytte til Australien jo at skulle dyrke simple living (eje få ting i det hele taget, ingen bil, have god tid osv