Bananbrød uden smør opskrifter

Bananbrød med mørk chokolade og ristede mandler

Bananbrød med mørk chokolade og ristede mandler

Det her er sådan et bananbrød, der kan spises hele dagen – ja selv til morgenmad. Bananbrødet får en dejlig, svampet konsistens og sødme fra bananerne, og det er muligvis blevet en ny (sund) favorit
Bananbrød med nødder

Bananbrød med nødder

J. e. g. h. a. v. d. n. o. l. m. t. r. b. ,. j. i. f. y. s. -. ). S. å. æ. k. ø. 2. 1. p. ¾. ½. u. B. K. 4. 0. 8. L
Bananbrød med chokolade

Bananbrød med chokolade

I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade. 15,5 gram I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade
Bananbrød på nøddebund

Bananbrød på nøddebund

Har hørt flere snakke om hvor godt bananbrød smager, men aldrig selv hverken smagt eller bagt det, indtil nu
Marinas bananbrød

Marinas bananbrød

Dette smaker utrolig godt med brunost eller peanøttsmør på. I dag lagde hun et helt nydelig bananbrød som hun har komponert selv
Opdateret bananbrød – nu med hindbær og yoghurtpålæg

Opdateret bananbrød – nu med hindbær og yoghurtpålæg

Og bananbrødet her ligger nu i fryseren og er klar til at blive serveret med lidt græsk yoghurt  rørt med lidt vanillepulver, honning og lidt kanel  - brug en fed yoghurt, så den kan smøres på brødet, når det er kølet lidt af
Bananbrød m. hytteost

Bananbrød m. hytteost

Bananbrødet er løftet til nye højder – nu med hytteost. Bananbrød på nøddebund. og det er bestemt ikke blevet ringere af den grund
Opskrift: Bananbrød

Opskrift: Bananbrød

J. e. g. r. d. a. v. i. s. t. å. b. -. m. o. k. ,. j. n. l. f. ø. A. /. w. h. u. p. F. 5. 0. 1. 2. æ. 3. (. ). M. x. H. B. 6. L
Bananbrød med blåbær

Bananbrød med blåbær

Du skal bruge. 150 g fuldkornspeltmel. 150 g fint sigtet speltmel. 50 g havregryn (kværnet*). 50 g mandler (kværnet*)
Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Bananbrød med mørk chokolade. Du skal helst have et sukkertermometer, men det kan også lykkes uden. Som jeg har fortalt i et tidligere indlæg, laver jeg ofte spiselige julegaver til familie og venner