Jeg har i et stykke tid haft lyst til at lave en sund version af en af de mest populære opskrifter på bloggen, nemlig banankagen med chunky chokoladestykker – og det er hermed gjort
… opskriften, der også meget vel kunne have heddet banankage. Lad bananbrødet køle af inden servering. Men de er til gengæld virkelig gode at bruge i diverse sunde bageopskrifter pga
Jeg er ret vild med at have modne bananer liggende, for de er perfekte til bananpandekager eller –vafler, bananis, bagt grød, banangranola, banankage eller bananbrød som dette (klik på de forskellige forslag for at komme til opskrift)
I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade. Posted on November 19, 2014 by Henriette Lykke in Brød, Morgenmad, Nye opskrifter, Snacks, Tilbehør. Det var hurtigt mixet sammen, og bagetiden var på kun 40 min, ingen hævetid eller andet, som ved normale brød Her får i opskriften. 15,5 gram I dag bagte jeg det lækreste bananbrød med valnødder og mørk chokolade. Det var hurtigt mixet sammen, og bagetiden var på kun 40 min, ingen hævetid eller andet, som ved normale brød Her får i opskriften
Og bananbrødet her ligger nu i fryseren og er klar til at blive serveret med lidt græsk yoghurt rørt med lidt vanillepulver, honning og lidt kanel - brug en fed yoghurt, så den kan smøres på brødet, når det er kølet lidt af