) Jeg kan afsløre at dette skift allerede skete, da de kære cookies havde være kort tid i ovnen, og duften af banan, chokolade og lune mandlerlangsomt begyndte at sprede sig i lejligheden - ja faktisk helt ud på altanen, hvor jeg sad i mellemtiden
50 g øko smør eller olivenolie. 1 banan. 75 g kokossukker (eller det kan helt udelades - eller erstattes af en bananmere). 175 g fuldkornsrismel. 50 g dadler skåret i små tern. 50 g mørkchokolade - min. 50 g øko smør eller olivenolie. 1 banan. 75 g kokossukker (eller det kan helt udelades - eller erstattes af en bananmere). 175 g fuldkornsrismel. 50 g dadler skåret i små tern. 50 g mørkchokolade - min
Protein banancookies. Endnu engang har jeg eksperimenteret i køkkenet, og denne gang blev det til en ekstrem lækker og luftig banankagemedchokoladestykker
Derfor skulle peanutbutter selvfølgelig også i kagen sammenmed citronskal, store stykker mørkchokolade og saltede peanuts på toppen, som jo bestemt heller ikke er dårligt
Dyp jordbær, æble, banan eller andet i chokoladen, mens den stadig er varm. Lav isen, der er ret proteinrig, da den laves på frossen modenbanan, vanille og kvark / skyr (kvark giver en bedre konsistens, og medsamme proteinindhold)
sunde banan/kanel- og chokolad. hakket chokolade (mørk eller lys). Eurowoman kalder følgende opskrift for snickerskage med cookie dough, på Twinfoods egen blog findes opskriften under peanut butter bidder med cookie dough – kald dem hvad du vil – i sidste ende, så er den her smagsoplevelse FANTASTISK
være en omgang frugt - æbler, pærer, banan, papaya, granatæblekerner mm. Ja faktisk er de lidt ligesom de granatæble cookies, som jeg kreerede for noget tid siden